MagMaxx Gránátalma Gyümölcskristály
-Gyümölcsökből és zöldségekből készül
-Ízfokozó, tartószítószer és színezékek nélkül
-Gluténmentes és laktózmentes, GMO-mentes alapanyagokból készül
-Igazán finom, gyümölcsös íze van
-Önmagában is fogyasztható, de vízben is tökéletesen elkeverhető
-A vásárlói visszajelzések alapján, a gyermekek közel 100%-a könnyen elfogadja és hamar megszereti
Vákuumszárítással készül, 40 Celsius fok alatt, így a gyümölcsök, zöldségek fontos összetevői sértetlenül maradnak.
Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.
Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!
Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.
A Gránátalma nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!
A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
"Ez liofilizálással készül?"
Nem. A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, a gyümölcsöket és zöldségeket fagyasztják, ezután a vízmolekulákat eltávolítják a jégkristályból. Ebben az esetben nem egy nagy koncentrátumú végterméket kapunk.
A gyümölcskristályok esetében, kifejezetten alacsony nyomású vákuumkamrába kerül a már koncentrált gyümölcs vagy zöldség és itt a vákuum segítségével, 40 Celsius fok alatti hőmérsékleten párolog el a víz, így marad hátra a koncentrált, kristályos anyag.
"A termékcímkén az összetevők között maltodextrin is szerepel. Ez nem káros a szervezetre?"
A gyümölcskristályok előállítása során a maltodextrint csomósodásgátló anyagként használjuk, enélkül sajnos egy tömbbé állna össze az alapanyag. Igyekszünk a lehető legkevesebbet felhasználni. A termékekben átlagosan 8-12% található, ami egy gyermek napi adagjára vetítve mindössze 0,32g maltodextrint jelent. A tévhitekkel ellentétben a maltodextrint számos bébiételben is felhasználják, jóval nagyobb arányban. Tudtad, hogy a feldolgozott élelmiszerek 60%-ában megtalálható a maltodextrin? A MagMaxx Gyümölcskristályokban GMO-mentes, kukoricából kivont maltodextrint használunk, így a termékek gluténmentesek maradnak.
"Mennyi gyümölcs fér bele egy üvegcsébe valójában?"
A különböző zöldségekből és gyümölcsökből eltérő mennyiség szükséges egy 90 grammos üvegcse elkészítéséhez. Átlagosan kijelenthetjük, hogy 8-12 kg gyümölcsöt használunk fel, 90 gramm végtermékhez. Sokszor kapjuk ezt a kérdést, de elárulunk egy titkot: ez a szám nem is annyira fontos.
Fontosabb ennél a gyümölcsök és zöldségek szinergikus kombinációja. A szinergia lényege, hogy az összetevők megfelelően segítsék egymást a felszívódás hatékonyságában. A Mag-Maxx keverékekben ezeket a szinergikusan összeválogatott gyümölcsöket és zöldségeket találod.
Gránátalma gyümölcskristály - szuperkoncentrátum a női és férfi hormonháztartás egyensúlyért
Fontos számodra, hogy egyensúlyban legyen a nemi hormonháztartásod, de közben azt is tudod, hogy sok olyan élelmiszert fogyasztunk nap mint nap mint például ösztrogén (női nemi hormon) tartalmú szójakészítményeket, amik kibillenthetik a hormonháztartásunk az optimális állapotából? A stressz legyengítette a mellékveséd és emiatt elhízással, esetleg kopaszodással küzdesz? Nem találtad még meg a módját, hogy hogyan tudnád természetes módon ellensúlyozni ezeket a külső hatásokat? Szuperkoncentrátumunk jó hatással van a mellékvesére, és segít visszaállítani mind a nők, mind pedig a férfiak hormonháztartásának egyensúlyát a gránátalma erejével.
Az össztevők jótékony hatásai a szervezetre:
Gránátalma
A gránátalma bogyóit egy kemény, bőrszerű anyag védi, mely mögött meghúzódnak a magok és az azokat beborító gyümölcshús. A ropogós textúrájú édes, piros gyümölcsök rendkívül egészségesek és táplálók. Humán kísérletek bizonyították, hogy a gyümölcs fogyasztása 20 %-kal csökkentette a LDL (káros koleszterin) szintet, egyúttal növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiséget a vérben. A gránátalma fogyasztása már két hét alatt jelentős mértékben csökkentette a szisztolés vérnyomást magas vérnyomású páciensek körében, és egy év alatt átlagosan 35%-kal csökkentette a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát.