x
0

MagMaxx Immunbomba Gyümölcskristály Gyermekeknek

Ismerd meg az Immunbomba Gyümölcskristály előnyeit:

-Gyümölcsökből és zöldségekből készül

-Ízfokozó, tartószítószer és színezékek nélkül

-Gluténmentes és laktózmentes, GMO-mentes alapanyagokból készül

-Igazán finom, gyümölcsös íze van

-Önmagában is fogyasztható, de vízben is tökéletesen elkeverhető

-A vásárlói visszajelzések alapján, a gyermekek közel 100%-a könnyen elfogadja és hamar megszereti

Vákuumszárítással készül, 40 Celsius fok alatt, így a gyümölcsök, zöldségek fontos összetevői sértetlenül maradnak.

 

Gyermekeknek ajánlott naponta 1 teáskanál, lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

A hozzátáplálás végétől kis mértékben (fél mokkáskanál) adható gyermekeknek. Egy éves kortól 1 teáskanál adható a gyermekeknek naponta. 14 éves kortól 2 teáskanállal fogyaszthatnak belőle a gyermekek.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.
 

Az Immunbomba nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
 

"Ez liofilizálással készül?"

Nem. A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, a gyümölcsöket és zöldségeket fagyasztják, ezután a vízmolekulákat eltávolítják a jégkristályból. Ebben az esetben nem egy nagy koncentrátumú végterméket kapunk.

A gyümölcskristályok esetében, kifejezetten alacsony nyomású vákuumkamrába kerül a már koncentrált gyümölcs vagy zöldség és itt a vákuum segítségével, 40 Celsius fok alatti hőmérsékleten párolog el a víz, így marad hátra a koncentrált, kristályos anyag.

 

"A termékcímkén az összetevők között maltodextrin is szerepel. Ez nem káros a szervezetre?"

A gyümölcskristályok előállítása során a maltodextrint csomósodásgátló anyagként használjuk, enélkül sajnos egy tömbbé állna össze az alapanyag. Igyekszünk a lehető legkevesebbet felhasználni. A termékekben átlagosan 8-12% található, ami egy gyermek napi adagjára vetítve mindössze 0,32g maltodextrint jelent. A tévhitekkel ellentétben a maltodextrint számos bébiételben is felhasználják, jóval nagyobb arányban. Tudtad, hogy a feldolgozott élelmiszerek 60%-ában megtalálható a maltodextrin? A MagMaxx Gyümölcskristályokban GMO-mentes, kukoricából kivont maltodextrint használunk, így a termékek gluténmentesek maradnak.

 

"Mennyi gyümölcs fér bele egy üvegcsébe valójában?"

A különböző zöldségekből és gyümölcsökből eltérő mennyiség szükséges egy 90 grammos üvegcse elkészítéséhez. Átlagosan kijelenthetjük, hogy 8-12 kg gyümölcsöt használunk fel, 90 gramm végtermékhez. Sokszor kapjuk ezt a kérdést, de elárulunk egy titkot: ez a szám nem is annyira fontos.

Fontosabb ennél a gyümölcsök és zöldségek szinergikus kombinációja. A szinergia lényege, hogy az összetevők megfelelően segítsék egymást a felszívódás hatékonyságában. A Mag-Maxx keverékekben ezeket a szinergikusan összeválogatott gyümölcsöket és zöldségeket találod.


Szuperkoncentrátum gyermekeknek barátságos külsővel

Az összetevők jótékony hatásai a szervezetre:


Cékla

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Sárgarépa

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Tőzegáfonya

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

Alma

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

Fekete bodza

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.


Ananász-homoktövis instant - WellVitalHomoktövis
Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

Ananász

Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.

Meggy

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

Vörös szőlő

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Fekete áfonya

A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül
érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az
immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.

Fekete ribizli

Béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, színanyagokat is.


Tulajdonságok és információk
x