x
0

MagMaxx Málna Gyümölcskristály

Ismerd meg a Málna gyümölcskristály előnyeit:

-Gyümölcsökből és zöldségekből készül

-Ízfokozó, tartószítószer és színezékek nélkül

-Gluténmentes és laktózmentes, GMO-mentes alapanyagokból készül

-Igazán finom, gyümölcsös íze van

-Önmagában is fogyasztható, de vízben is tökéletesen elkeverhető

-A vásárlói visszajelzések alapján, a gyermekek közel 100%-a könnyen elfogadja és hamar megszereti

Vákuumszárítással készül, 40 Celsius fok alatt, így a gyümölcsök, zöldségek fontos összetevői sértetlenül maradnak.

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.
 

A Málna gyümölcskristály nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
 

"Ez liofilizálással készül?"

Nem. A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, a gyümölcsöket és zöldségeket fagyasztják, ezután a vízmolekulákat eltávolítják a jégkristályból. Ebben az esetben nem egy nagy koncentrátumú végterméket kapunk.

A gyümölcskristályok esetében, kifejezetten alacsony nyomású vákuumkamrába kerül a már koncentrált gyümölcs vagy zöldség és itt a vákuum segítségével, 40 Celsius fok alatti hőmérsékleten párolog el a víz, így marad hátra a koncentrált, kristályos anyag.

 

"A termékcímkén az összetevők között maltodextrin is szerepel. Ez nem káros a szervezetre?"

A gyümölcskristályok előállítása során a maltodextrint csomósodásgátló anyagként használjuk, enélkül sajnos egy tömbbé állna össze az alapanyag. Igyekszünk a lehető legkevesebbet felhasználni. A termékekben átlagosan 8-12% található, ami egy gyermek napi adagjára vetítve mindössze 0,32g maltodextrint jelent. A tévhitekkel ellentétben a maltodextrint számos bébiételben is felhasználják, jóval nagyobb arányban. Tudtad, hogy a feldolgozott élelmiszerek 60%-ában megtalálható a maltodextrin? A MagMaxx Gyümölcskristályokban GMO-mentes, kukoricából kivont maltodextrint használunk, így a termékek gluténmentesek maradnak.

 

"Mennyi gyümölcs fér bele egy üvegcsébe valójában?"

A különböző zöldségekből és gyümölcsökből eltérő mennyiség szükséges egy 90 grammos üvegcse elkészítéséhez. Átlagosan kijelenthetjük, hogy 8-12 kg gyümölcsöt használunk fel, 90 gramm végtermékhez. Sokszor kapjuk ezt a kérdést, de elárulunk egy titkot: ez a szám nem is annyira fontos.

Fontosabb ennél a gyümölcsök és zöldségek szinergikus kombinációja. A szinergia lényege, hogy az összetevők megfelelően segítsék egymást a felszívódás hatékonyságában. A Mag-Maxx keverékekben ezeket a szinergikusan összeválogatott gyümölcsöket és zöldségeket találod.

 

Málna gyümölcskristály - szuperkoncentrátum a menstruációs görcsök csökkentésére

Az össztevők jótékony hatásai a szervezetre:

Málna

A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert és megelőzi a rákos megbetegedéseket. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. Kitűnő vértisztító, vérszegénység ellen is hatásos és csillapítja a lázat (málnalevél). A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban. Emésztést segítő pektin is található benne. Ásványi anyagok közül kalciumot, káliumot, magnéziumot és vasat is tartalmaz. Antibiotikum kúra után javasolt fogyasztása, hiszen helyreállítja a megterhelt emésztő rendszert és bélflórát.


Tulajdonságok és információk
x