x
0

MagMaxx Áldás Gyümölcskristály

Ismerd meg az Áldás gyümölcskristály előnyeit:

-Gyümölcsökből és zöldségekből készül

-Ízfokozó, tartószítószer és színezékek nélkül

-Gluténmentes és laktózmentes, GMO-mentes alapanyagokból készül

-Igazán finom, gyümölcsös íze van

-Önmagában is fogyasztható, de vízben is tökéletesen elkeverhető

-A vásárlói visszajelzések alapján, a gyermekek közel 100%-a könnyen elfogadja és hamar megszereti

Vákuumszárítással készül, 40 Celsius fok alatt, így a gyümölcsök, zöldségek fontos összetevői sértetlenül maradnak.

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.
 

Az Áldás nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

A szuperkoncentrátumunk készítéséhez érett, tiszta gyümölcsöt és zöldséget használunk fel, amelyeket kézzel válogatunk, és olyan kíméletes technológiával dolgozzuk fel aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, és áldásos hatása: a színanyaga, a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
 

"Ez liofilizálással készül?"

Nem. A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, a gyümölcsöket és zöldségeket fagyasztják, ezután a vízmolekulákat eltávolítják a jégkristályból. Ebben az esetben nem egy nagy koncentrátumú végterméket kapunk.

A gyümölcskristályok esetében, kifejezetten alacsony nyomású vákuumkamrába kerül a már koncentrált gyümölcs vagy zöldség és itt a vákuum segítségével, 40 Celsius fok alatti hőmérsékleten párolog el a víz, így marad hátra a koncentrált, kristályos anyag.

 

"A termékcímkén az összetevők között maltodextrin is szerepel. Ez nem káros a szervezetre?"

A gyümölcskristályok előállítása során a maltodextrint csomósodásgátló anyagként használjuk, enélkül sajnos egy tömbbé állna össze az alapanyag. Igyekszünk a lehető legkevesebbet felhasználni. A termékekben átlagosan 8-12% található, ami egy gyermek napi adagjára vetítve mindössze 0,32g maltodextrint jelent. A tévhitekkel ellentétben a maltodextrint számos bébiételben is felhasználják, jóval nagyobb arányban. Tudtad, hogy a feldolgozott élelmiszerek 60%-ában megtalálható a maltodextrin? A MagMaxx Gyümölcskristályokban GMO-mentes, kukoricából kivont maltodextrint használunk, így a termékek gluténmentesek maradnak.

 

"Mennyi gyümölcs fér bele egy üvegcsébe valójában?"

A különböző zöldségekből és gyümölcsökből eltérő mennyiség szükséges egy 90 grammos üvegcse elkészítéséhez. Átlagosan kijelenthetjük, hogy 8-12 kg gyümölcsöt használunk fel, 90 gramm végtermékhez. Sokszor kapjuk ezt a kérdést, de elárulunk egy titkot: ez a szám nem is annyira fontos.

Fontosabb ennél a gyümölcsök és zöldségek szinergikus kombinációja. A szinergia lényege, hogy az összetevők megfelelően segítsék egymást a felszívódás hatékonyságában. A Mag-Maxx keverékekben ezeket a szinergikusan összeválogatott gyümölcsöket és zöldségeket találod.

 

Áldás gyümölcskristály - szuperkoncentrátum a női egészségért

Az össztevők jótékony hatásai a szervezetre:
 

Cékla

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Sárgarépa

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

Gránátalma

A gránátalma a „természetes kismama vitamin”, mely rendbe teszi a női hormonokat, így különösen ajánlott babatervezés, babavárás idején. igen magas az antioxidáns tartalma is, így lassítja az öregedést és még arra is képes, hogy a károsodott DNS-t helyreállítsa. Hatóanyagai védik a májat és vesét a toxinoktól, segít a daganatos betegségek elleni küzdelemben is.
 

Alma

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.
 

Fekete bodza

A bodza bogyó igen gazdag létfontosságú vitaminokban (C, A, E, B1, B2, B3), ásványi anyagokban, aminosavakban, fehérjékben és flavonoid típusú vegyületekben. A fekete bodza támogatja az egészséges immunreakciót a nem kívánt organizmusok ellen, főként az A és B vírusok által okozott influenzával szemben.


Ananász-homoktövis instant - WellVitalHomoktövis
Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.
 

Ananász

Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.

Meggy

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

Málna

Kitűnő vértisztító, vérszegénység ellen is hatásos és csillapítja a lázat. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban. Emésztést segítő pektin is található benne. Ásványi anyagok közül kalciumot, káliumot, magnéziumot és vasat is tartalmaz. Antibiotikum kúra után javasolt fogyasztása, hiszen helyreállítja a megterhelt emésztő rendszert és bélflórát.
 

Fekete áfonya

A kékes-piros színt adó antociánok, proantociánok, leukoantociánok, flavonoidok antibakteriális és keringést serkentő hatásúak. Vitaminjai közül
érdemes kiemelni A-, B1-, C- és D-vitamint, pantoténsavat és niacint, amik az
immunrendszert kiválóan erősítik, és így segít megőrizni a testi – szellemi frissességet.
 

Fekete ribizli

Béta-karotin, B1-, B2-, E- és C-vitamin tartalmánál fogva a meghűléses megfázások kiváló természetes gyógyszere. Emellett érett bogyói bőségesen tartalmaznak antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokat is.


Tulajdonságok és információk
x